Portrait of an artist

Mijn vriend is na 25 jaar weer met kunst bezig en heeft een paar nieuwe series gemaakt van in totaal 13 werken. Zijn favoriete materiaal is staal; voor deze series heeft hij staalplaten bewerkt met regen, azijn, pokon en een slijptol. Voor zijn portfolio mocht ik zijn kunstwerken fotograferen, bewerken en op zijn Facebook pagina plaatsen.

After a 25 years of absence my man friend Kees is back into making art and created a few new series with a total of 13 new pieces. His favorite material is steel, he worked steel sheets with rain, vinegar, plant fertilizer and a grinder. For his portfolio I photographed his works, edited them and placed them on his Facebook page.

Kees de Witt Wijn in front of Mirror Planet
Kees de Witt Wijn in front of Mirror Planet
Kees and his Broken Mirror Planet
Kees and his Broken Mirror Planet

This entry was posted in arts, photography and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*