DIY: Warholian portrait

In het fotohokje bij de expositie van Andy Warhol gisteren (zie mijn blog post hier) heb ik een Warholian foto laten maken, maar blijkbaar kun je dit zelf op je mobiele telefoon ook bewerkstelligen. Tenminste, dat kan mijn vriendin C. die gisteren mee was, mijn telefoontje heeft deze mogelijkheid niet. Zij heeft een nieuwere versie van Samsung en die heeft een popart filter. Dus zij maakte ter plekke voor een witte muur een paar foto’s van mij en heeft twee ervan bewerkt met dat filter. Hoe leuk is dat!! Dit zou ook een leuke print voor aan de muur kunnen zijn met lekkere grove pixels.

Warholian picture of me

Warholian picture of me

Yesterday I had a Warholian photo taken in the photo booth at the exposition of Andy Warhol (see my blog post here) , but apparently you can create this effect yourself with a filter on your cell phone. At least my friend C. who joined us yesterday, can. My phone doesn’t have this option. She has a newer version of a Samsung cell phone and it has a pop-art filter. So she took a few portraits of me in front of a white wall at the museum and edited two of those with that filter. How cool is that!! This could also be a cool print on the wall with rough pixels.

Warholian portrait of me

Warholian portrait of me

 

This entry was posted in inspiration and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*