Portrait of a professor

prof. dr. E.A.J.G. Van der Borght

Vorige week werd ik plots gevraagd om een portret van een collega te fotograferen, een hoogleraar. Hij had een actuele foto nodig en snel ook. Nu had ik toevallig mijn pocket camera bij me. Dus op een goed moment heeft hij zich omgekleed en zijn we naar een lichte lokatie op de universiteit gegaan, de foyer. Dat is een soort glazen bak waar van drie kanten licht binnen komt. Ik heb een aantal foto’s genomen en hij heeft de foto hiernaast gekozen. Goede keuze, het laat zijn zachte, vriendelijke kant erg goed zien.

Last week I was asked to photograph a colleague of mine, a professor. He needed a current photograph immediately. Well, I happened to have my pocket camera on me. So at an convenient moment he changed his clothes and we went to a light part of the university, the foyer. That is kind of a glass aquarium where the light streams in from three sides. I took a few shots and he chose the picture shown here on the left. Good choice, it shows his soft, friendly character.

 

This entry was posted in commissions and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*