Photography workshop ‘Everyday beauty’

workshop Alledaagse schoonheid

Op zondagmiddag 19 juni a.s. geef ik samen met Kees van ‘De Kontaktkompanie’ de fotografie workshop Alledaagse schoonheid; puur kijken vanuit je hart. Dit is een workshop die gaat over ontspannen in het moment zijn en het mooie van alledag zien. Door wat langzamer te lopen haal je de vaart uit het dagelijks leven. We leren je letterlijk je ogen te openen en zo de kleine dingen in het leven (weer) te zien: de kleuren die je omringen, de patronen van bijv. straten en stoepen, het spel van licht en schaduw, de texturen van alles wat je kan aanraken. De dingen zien zoals ze zijn in al hun pracht.

We beginnen de workshop met een oefening in stilte om in ons lichaam te komen en te onthaasten. Van daaruit zullen we via oefeningen onze waarneming openen om met een frisse blik naar de wereld om ons heen te kunnen kijken en vast te leggen met je camera. Aan het einde van de middag is er ruimte voor uitwisseling en verheldering van onze ervaring.

Dit geen technische workshop, dus enige kennis van je (compact)camera of mobiele telefoon is een voorwaarde. Het meenemen van een laptop is handig. Verder heb je nodig: nieuwsgierigheid en een open blik.

Inloop is vanaf 13.15 uur.
Prijs: EUR 45,= (incl. BTW)
Lokatie: Galerie Beeldend Gesproken, De Hallen, Amsterdam

Stuur ons een mail als je mee wilt doen: dekontaktkompanie@gmail.com.

This entry was posted in DKK, workshop and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*