Workshop Meditation & Photography

We mochten afgelopen zondag weer onze fotografie workshop geven, deze keer hebben we het Meditatie & Fotografie genoemd. We zijn nog een beetje aan het zoeken voor een passende naam namelijk, maar dit lijkt het wel te worden omdat dit goed aangeeft waar het om gaat. Contemplatieve kunst zegt weinig mensen iets.

We hadden weer een paar enthousiaste deelnemers. Hier volgt een sfeerbeeld.

We were so lucky to be able to give our photography workshop last Sunday. This time we called it Meditation & Photography. We are still looking for a appropriate name you see, but this is probably going to stick because it covers exactly what our workshop is about. Few people are know with the term contemplative art.

We had a few enthusiastic participants. Please find an account in images.

pattern of facades

pattern in the street

meditation pillow

meditation pillow

pattern in a window

pattern in a window

Kees photographing pattern

Kees photographing pattern

participants selecting images

participants selecting images

 

This entry was posted in DKK, workshop and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*