Opening Academic Year 2016/2017

Vorige week vond de introductie van de 1e jaars studenten plaats en gisteren is het nieuwe collegejaar ingeluid met een feestelijke opening. Eigelijk waren er twee openingen: ’s morgens vond die van de faculteit plaats en ’s middags die van de universiteit. Op eigen initiatief heb ik de facultaire opening gefotografeerd en een aantal foto’s zijn geplaatst op de website. Zie hier mijn fotoverslag.

audience opening academic year 2016

Last week was the introduction week for the freshmen of our university and yesterday the new academic year has started with a festive opening. Actually there were two openings: in the morning the opening of the faculty and in the afternoon the one of the university. I volunteered to photograph the faculty opening and a selection was published on the website. See here my photographic report.

 

This entry was posted in commissions and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*