Portrait: new profile photo for Lot

Vandaag mocht ik een profielfoto schieten van Lot. Ik ken haar van de yoga-opleiding en begin dit kalenderjaar heb ik 3 maanden haar lessen waargenomen. Nu volg ik regelmatig haar lessen, omdat dat fijn bij mij in de buurt is. Vanochtend gingen we samen op pad in het Vondelpark, op zoek naar mooie plekjes voor haar nieuwe profielfoto. Van de series die we hebben gemaakt, zijn dit mijn persoonlijke voorkeuren. Ik ben benieuwd welke ze gaat gebruiken.

profile phot Lot 1

Today I had a shoot for a new profile photo for Lot. I know her from the yoga teacher training and at the beginning of 2016 I filled in for her yoga classes. Now I take her classes regularly, because it is comfortably in my neighbourhood. This morning we set out for the Vondelpark, in search for fine locations for her new profile image. From the series we made, these are my personal favorites. I am curious which image she is going to use.

profile photo Lot 2

This entry was posted in commissions and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*