Happy New Year!

Gelukkig nieuw jaar! Deze foto kwam ik tegen toen ik in de mappen op mijn harde schijf aan het terug kijken was van januari 2017. Soms vergeet ik gewoon wat ik toen heb gefotografeerd en welke foto’s niet door de selectie van mijn blog zijn gekomen. Dit is er een waarvan ik het bestaan compleet ben vergeten. Ik weet niet precies wat het is, maar de foto is genomen net na Oud-en-Nieuw met alle rommel ervan nog op straat en op auto’s. Dit zag er wel feestelijk uit.

nieuwjaarskaart 2017

Happy New year! I wish you lots of love, good health, relations and creativity in the new year. I stumbled across this photo when I was going through folders of January 2017 on my hard drive. Sometimes I forget what I photographed a while ago and which photos didn’t make it to my blog. This is one I totally forgot about. I don’t know exactly what it is, but the photograph is taken just after New Year’s Eve with all the junk in the streets and on cars. This image looked rather festive.

This entry was posted in personal and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*