Merry Christmas

De komende periode ben ik vrij van mijn werk en ben ik ook even wat minder op sociale media en mijn blog te vinden om wat tot rust te komen en te genieten van de tijd met mijn familie en vrienden. Ik wens je hele fijne kerstdagen toe en wens je het allerbeste voor 2018. Dat het jaar maar gevuld mag zijn met nieuwe ervaringen, goede gezondheid, liefde en een open blik.
Deze keer maakte ik een kerstkaart in aquarel aangevuld met ecoline brush pens en Micron fineliners.

Christmas card in watercolor

I am off from work in the coming two weeks and I will be spending less time on social media and my own blog to recuperate and enjoy time with family and friends. I wish you a very merry Christmas and all the best for 2018. I hope your year will be filled with new experiences, good health, love and an open awareness.
This time I made a Christmas card in watercolor with additional ecoline brush pens and Micron fineliners.

This entry was posted in free work and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*