Some sketchbook drawings

 

pink and purple circles

In vervolg op mijn post van gisteren, laat ik hier nog wat schetsen van bloemen zien die ik van de week maakte. Ik weet echt niets van tekenen en zal nooit een portrettekenaar worden, als ik die ambitie al had, maar dit soort werk vind ik erg leuk. Het heeft iets kinderlijks, is fantasievol en simpel, maar ook expressief en vrij. Ik merk dat ik mijn creativiteit hierin behoorlijk kan uitleven.

blue and green circles

Following yesterday’s blogpost I show some more sketches of flowers that I made this week. I really don’t know anything about drawing and will never be a portrait illustrator, if I had that ambition, but this kind of work I like very much. It has something childish, is fanciful and simple, but also quite expressive and free. I notice that I can indulge my creativity in this area. 

drawing yellow flowersdrawing upright vines

This entry was posted in free work and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*