Drawing: 50th birthday card

Ik ben sinds een paar dagen met een griepje thuis; ben te futloos om een hele dag op kantoor te zitten, maar heb af en toe wat energie om wat rond te scharrelen. Nu wil ik al maanden gaan tekenen en zag nu mijn kans schoon om deze nieuwe vaardigheid op te pakken. Het is ontspannend, kost me geen energie en het maakt me blij. Het leert me zelfs nog beter kijken dan de fotografie. Ik ben al een tijd gecharmeerd van Lisa Congdon’s werk en heb op  Creativebug een paar sessies van haar gezien. Hier is een kaart die ik tekende voor de 50e verjaardag van mijn broer deze week.

50 anniversary card

I’ve been at home with a bit of the flue this week; I am too dull to be at the office all day, but have a little energy so every now and then to be up and about the house. I’ve been wanting to draw for months and now I saw my chance to start with this new skill. It is relaxing, doesn’t cost me energy and it makes me happy. It even makes me look even more that photography. I’ve been charmed by Lisa Congdon’s work and saw a few sessions with her on Creativebug. Here you see a card that I drew for my brother for his 50th birthday this week.

This entry was posted in free work and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*