Autumn colours

De herfst is een van mijn favorite jaargetijden wegens de kleuren. Het duurt jammer genoeg meestal maar vrij kort dat de kleuren zo heftig zijn, dus als het zover is moet je er gewoon bij zijn. Dit weekend heb ik dan ook lekker weer een rondje door het Vondelpark gewandeld met mijn camera met mijn intentie op herfstkleuren.
Autumn: yellow leaves

Autumn is one of my favorite seasons because of the colours. Regrettably the vibrant colours usually lasts just for a short time, so when it’s time you just have to be there. So this weekend I walked around the Vondelpark with my camera and with my intention on Autumn colours.Autumn: multicolored trees Autumn: leaves on bench Autumn: yellow leaves on pavement August: tree turning turning colour Autumn: red leaves on tree Autumn: red leaf

This entry was posted in free work, nature and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*