Painting by hands and feet

hand and feet painting total

Voor de verjaardag van een van mijn huisgenoten vorige week, hebben we met een aantal huisgenoten en vrienden van haar letterlijk met onze handen en voeten een schilderij gemaakt op een groot stuk papier. Hierboven zie je een gedeelte van het eindresultaat, ik kreeg het geheel niet op de foto. Het kunstwerk had geen bepaalde intentie of thema, maar ik zag al gauw een aantal jonge vrouwen en kinderen aan het bewegen met hun vingers in de verf. De beweging is hierboven goed terug te zien.
Ze wilde geen cadeautjes voor haar verjaardag, maar vroeg de genodigden om wat eten mee te nemen die we gezellig na het schilderen opaten.
Dit is erg fantastisch om te doen met een aantal mensen: laat iedereen oude kleren aantrekken, haal de verf uit de kast en beginnen maar. Leuk om het eindresultaat in de gang op te hangen.

toddler painting with fingers

For the birthday of one of my housemates last week, we, a few housemates & friends of hers and I literally made a painting with our hands and feet on a large piece of paper. In the first picture you see a part of the finished piece, I couldn’t capture the whole painting in one frame. The artwork had no certain intention or theme, but I quickly saw some young women and children making motions with paint on their hands. This is clearly seen in the image above.
The birthday girl didn’t want any gifts, but asked all the guests to bring along some food which we had after painting. She said she had a wonderful birthday.
This is fun to do with a couple of friends: give everybody an old shirt, get the paint out of the closet and start painting away. It’s so cool to hang the result in your hallway.

red paint and red finger nails painting blue fountain painting blue swirl toddler painting II multiple people painting motion of a hand painting motion of hands painting orange swirl painting motion of a hand painting II

This entry was posted in free work and tagged , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*