Diptych: Do what you love…

sketch and hand lettering

Ik fotografeer alweer jaren en heb over de loop van de tijd zoveel foto’s gemaakt dat ik de laatste tijd zoiets had van “wat ga ik met al die foto’s doen?” Behalve dat ik een selectie deel op mijn website en blog, merkte ik dat ik o.a. door invloed van de Yoku sessies, zin begon te krijgen in tekenen en schilderen. Door mijn foto’s heen bladerend merkte ik dat ik me vaak voelde aangetrokken door patronen en een aantal foto’s sprongen er voor mij echt uit. Deze heb ik uitgeprint en vormen een basis voor tekeningen. Ik heb nu een diptych gemaakt en ik heb er veel plezier aan beleefd om op deze manier contemplatieve fotografie te combineren met een andere discipline. De quote is niet origineel, maar fungeert wel als dagelijkse reminder voor mezelf om echt te doen waar mijn hart naar uit gaat.

photo sidewalk patterns

I have been photographing for years now and in the span of time taken so many images that I have been thinking lately “what am I going to do with all those photos?” Except for sharing a selection on my website and blog, I noticed the urge to paint and draw influenced by the Yoku sessions amongst others. Browsing through my photos I noticed that I often was attracted by patterns and a few images really caught my eye. I printed these and they form the basis for my drawings. I’ve made one diptych now and I can say it was much fun to combine contemplative photography with another discipline. The quote is not an original, but it serves as a daily reminder to really do what makes my heart happy.

diptych Do what you love

sketchbook spread

 

This entry was posted in free work, inspiration, quotes and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*