Book: Photography as Meditation

Ik heb net een nieuw boek binnen: ‘Photography as Meditation’, door T.A. Hoffmann. Ik heb nog niet de gelegenheid gehad om het helemaal door te lezen, maar ben wel lekker aan het bladeren geweest en de foto’s zijn in ieder geval prachtig. Hij vertelt het vanuit de Zen-traditie waar het vooral om het leegmaken van de geest gaat. Echt een aanrader als je met contemplatieve fotografie verder wilt. Voor meer informatie over het boek, zie zijn website. Het boek heb ik bij bol.com besteld.

book cover Photography as Meditation

I just received a new book: ‘Photography as Meditation’, by T.A. Hoffmann. I haven’t had the opportunity to read it from cover to cover, but I browsed through it and the images are simply gorgeous. The book is based on the Zen-tradition in which it is key to empty your mind. Really a must-read if you want to continue with contemplative photography. Read here for more information on the book.

table of content Photography as Meditation

This entry was posted in inspiration and tagged , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*