Photowalk: Colours and textures

green container with yellow stains
Heb je ooit weleens goed gekeken naar een container in de straat? Daar zitten vaak prachtige kleuren, krassen, roest en andere texturen op. Zo trof ik van de week deze container bij mij in de buurt: mintgroen van buiten met gele vlekken en krassen en wat roestplekken. Ik ben er een paar keer omheen gelopen en heb vastgelegd waar mijn oog naartoe trok. Ook de binnenkant vond ik fascinerend: helemaal geroest met wat rode verfvlekken.
Did you ever look closely at a large dumpster in your street? It usually has beautiful colours, scratches, rust and other textures on the surface. Like this dumpster for example that I saw in my neighborhood: I walked around it a few times and captured what drew my eye. I also was fascinated by its interior: all rusty with a few drippings of red paint.
green container with rust
green container with rust and scratches
red drippings on rusty surface

This entry was posted in free work and tagged , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*