Contemplative photowalk: textures and reflections

Ik was even vergeten hoe het ook alweer voelt om met mijn camera op pad te gaan samen met een gelijkgezinde. Het afgelopen half jaar ben ik zo bezig geweest met de voorbereidingen van de workshops van De Kontaktkompanie dat er van contemplatieve fotowandelingen niet zoveel terecht is gekomen. Maar afgelopen maandag ben ik bij een vriendin in Zandvoort geweest voor een wandeling met de camera. Behalve dat we over de boulevard en het strand hebben gelopen, nam ze me mee naar een klein bedrijfsgebied en een verlaten industrieel terrein. Hier hebben we naar hartelust texturen en reflecties kunnen fotograferen. Ik werd er helemaal blij van!

Zie meer op mijn Flickr pagina.

reflection in car

I forgot how it felt to take my camera out for a walk with a like-minded partner. The past half year I’ve been too busy for contemplative photowalks with the preparations of the workshops of De Kontaktkompanie. Last Monday though I went to see a friend in Zandvoort (Dutch coast town) for a photowalk.

Apart from walking across the boulevard and beach, she took me to a small business area and an abandoned industrial field. Here we could photograph texture and reflections in abundance. It made me very happy!

See more on my Flickr page

This entry was posted in free work and tagged , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*