Textures on a boat

Van het weekend was ik bezig met het legen van de fotokaart op mijn kleine camera en ik vond er nog allerlei foto’s op die ik ‘vergeten’ was, waaronder een aantal beelden die ik in oktober had gemaakt van twee oude bootjes die gekanteld lagen langs de Amstel. Blijkbaar liggen de bootjes er al een tijd, iemand had er ook nog eens de fik in gestoken en die combinatie leverde allerlei mooie texturen op.

red and white boat hull

Last weekend I was emptying the memory disk of my pocket camera and I found a couple of photos that I had all ‘forgotten’ about, including some images that I shot last October from two old little boats that lay upside-down along the river Amstel. Apparently they’ve been sitting there for a while, someone had put a torch into them and that combination resulted in beautiful textures.

De krullen deden me denken aan vroeger: mijn vader heeft ergens in mijn kindertijd zelf een bootje van polyester gemaakt in onze garage. We werden allemaal gewaarschuwd dat we er niet aan mochten komen, want dat zou dan vreselijk gaan jeuken. En inderdaad, op een stout moment ben ik er in gaan zitten en heb daar erg veel spijt van gehad!

The curls reminded me of my childhood: somewhere during that time my father built a similar boat of polyester in our garage. We were all warned not to touch it because that would cause severe itching. And indeed, in a quiet moment I sat down in it and regretted it later!
boat abstract
red texture on boat hull textures of a boat hull

This entry was posted in free work, personal and tagged , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*