First snow

Ik kan me niet herinneren wanneer het de laatste keer was dat het in begin december al begon met sneeuwen. Meestal komt dat pas in januari of nog later. Ik zeg altijd dat we weer een grijze Kerst tegemoet gaan en meestal is dat ook het geval. Maar afgelopen weekend begon het te sneeuwen en behoorlijk ook. Dus ik trok er op uit met mijn kleine camera om wat indrukken vast te leggen van de eerste sneeuw deze winter. Op mijn vrije dag er op uit trekken uit vrije wil is echter leuker dan door de week naar mijn werk te ploegen. Dan kan de sneeuw best wel eens voor ongemakken zorgen. Toch heeft sneeuw altijd iets magisch: die dikke,  witte deken die de wereld bedekt, het gedempte geluid van alles en het knisperen onder mijn laarzen.
snow on blue car

I can’t remember the last time we had snow in the beginning of December. Usually it starts snowing in January or even later. I often say that we’d probably have another grey Christmas and usually that is the case, but last weekend it started snowing and rather heavily, too. So I took my little camera to capture some impressions of the first snow this winter. To explore the snow on my day off on my own free will is actually of a lot more fun that plowing my way through it to work. But snow has something magical nevertheless: that thick, white blanket that covers the world, the muted sounds and the crackling under my boots.

snow abstract photo

bird foot prints in snow

leaf on snowy car

abstract snow photo

abstract snow photo

branches in the snow

branches in the snow

This entry was posted in everyday, free work and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*