Winter: Patches of snow

Het is nog wat kouder geworden, maar het heeft vandaag niet meer gesneeuwd. Het beetje sneeuw wat er lag is merendeels gesmolten en hier en daar ligt nog wat. Onderweg naar de tramhalte ging ik vanmorgen met een opgeladen batterij in mijn compact camera en zonder belichtingscompensatie op weg naar mijn werk. De meest foto’ s die ik gisteren maakte waren veel te overbelicht, omdat ik de belichtingscompensatie te hoog had staan. In de straat en in het Vondelpark heb ik wat ‘stukjes’ sneeuw vastgelegd.

frozen water barrel in front of the house

frozen water on the barrel in front of the house

It has become colder, but it has not snowed today. Most of the little snow that has fallen yesterday has melted and here and there you see patches of it. This morning I was on my way to the tram stop loaded with a charged battery in my compact camera and with the lighting compensation on zero. Most of the pictures I took yesterday were bleached out, because the lighting compensation was too high. I captured some patches of snow in the street and in the Vondelpark.

snow on motor bike

snow on motor bike

snow on the edge of a van

snow on the edge of a van

snow on tail light of a car

snow on the tail light of a car

snow on blue bike bag

snow on a blue bike bag

bicycle tracks in the Vondelpark

bicycle tracks in the Vondelpark

snow on a plant in front garden

snow on a plant in the front garden

bird tracks in snow

bird tracks in the snow

This entry was posted in nature, photography and tagged , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*