Off to Venice

Jawel, het is zover: morgen vertrekken we naar Venetië voor het carnaval. De kostuums zijn op een paar kleine handwerkjes na af, we zijn ingecheckt en de bagage staat klaar. Ik ben klaar voor een week genieten, genieten van kostuums, vrienden, bijkomen, de stad en een Prosecco bij Cafè Florian. Zie hier voor een impressie van de vorige keer.

mosaic of Venice, Italy

Yes, it’s a wrap: tomorrow we are leaving for the carnival in Venice, Italy. The costumes are done except for a few little jobs, we have checked in and the luggage is ready. I am ready for a week of enjoyment, enjoying costumes, friends, relaxing, the city and a Prosecco at Cafè Florian. Look here for an impression of our last time in Venice.

This entry was posted in city, free work and tagged , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*