Back from Venice, 2017

Sinds een paar dagen ben ik weer terug uit Venetië en heb het er heerlijk gehad. We zaten in een geweldig, groot, oud appartement aan het Gran Canal. We hebben mist èn zonnig weer gehad, we hebben heel veel gelopen, goed gelachen en lekker gegeten. Ook zijn we een aantal keren in kostuum naar het San Marcoplein geweest en in Caffè Florian kregen we zelfs een ovatie van het personeel toen we daar binnen liepen. Een groter compliment kun je niet ontvangen!
Maar goed, ik heb natuurlijk honderden foto’s gemaakt en heb wat tijd nodig om ze te verwerken. Ik hou je op de hoogte!

entrance of Arsenal Venice, Italy

I‘ve come back from Venice, Italy since a couple of days now and had a blast over there. We stayed in a fantastic, big and old apartment with a view on the Gran Canal, we had fog and sunshine, we walked a lot, laughed our hearts out and ate delicious dishes. We also went in costume to San Marco square for a few times and even received a standing ovation from the personnel of Caffè Florian when we entered. You can’t receive a bigger compliment than that!
Of course I shot tons of photos and I need a little time to process them. I keep you informed!

This entry was posted in city, travel and tagged , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*