Venice: costume update

Jippie, we gaan dit jaar weer naar het carnaval in Venetië! 22 Februari is het zover. Dat betekent dat ik nu al mijn vrije tijd steek in het naaien van mijn kostuum. Ons thema is zwarte Tudor met een draai eraan. Daarnaast heb ik in de kerstvakantie het tekenen ontdekt en ik merk dat ik veel minder tijd over hou om ook nog over te bloggen over al deze dingen. Dus ik hou het nu kort, hierbij een kostuum update in een aantal beelden.

inspiration for Black Tudor

Inspiration for Black Tudor (sorry, no credits, don’t know where these images came from).

Yessss, we are going to the carnival of Venice this year again! We are flying on 22 February. That means that I spend all my free time in making my costume. Our theme is Black Tudor with a twist. Next to that I discovered drawing over the Christmas break and I notice that little time is left for blogging about all these things. So I keep it short now, here is a costume update in a few images.

front bodice Black Tudor

front of bodice Black Tudor

back bodice Black Tudor

back of bodice Black Tudor

cutting boning Black Tudor

cutting boning for Black Tudor bodice

see-through sleeves of black silk

see-through sleeves of black silk

Hier is te zien hoe we er de vorige keer uitzagen.

Click here for a look at our costumes last time.

This entry was posted in personal and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*