Portrait: profile photo for Miss V

Een spontane actie vandaag: een goede vriendin, die ik gekscherend weleens ‘Miss V’ noem, zond me ’s morgens een app of ik vandaag toevallig tijd had om een nieuwe profielfoto van haar te maken. Nu heb ik deze week nog lekker vakantie en heb ik een vrij lege agenda (heerlijk) dus ik kon spontaan “ja” zeggen. ’s Middags in het Vondelpark voordat het meeste licht weg was, hebben we op twee locaties een aantal profielfoto’s van haar gemaakt. Hierbij een selectie.

portrait Miss V II

A spontaneous initiative today: a good friend of mine, who I  jokingly call ‘Miss V’ sometimes, sent me an app in the morning if I was available today to photograph a new profile photo of her. Luckily I still have holidays this week and I have a pretty open diary (oh so lovey) so I could spontaneously say “yes”. So we shot some profile photos of her on two locations in the Vondelpark in the afternoon before most of the light was gone. Here is a selection.

portrait Miss V I

This entry was posted in commissions and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*