New website theme: Autumn

reflection of people in the Vondelpark

reflection of people in the Vondelpark

Met de herfst nu in volle gang, heb ik besloten de achtergrondfoto en de foto’s op de binnenkomstpagina te wijzigen naar een herfstthema. Dat vind ik zo fijn van een eigen website, ik kan ‘m inrichten hoe ik het hebben wil en van meet af aan wilde ik het overall thema aan de hand van de seizoenen inrichten. Hieronder zijn de foto’s nog eens te zien.

three colours of leaves

three colours of leaves

With Autumn in full bloom now, I decided to change the background photo and the photos on the welcome page to an Autumn theme. That’s what I like about my own website, I can arrange the way I want it and from the start I wanted to set it according to the seasons. See the above and below.

puddle with acorns

puddle with acorns

leaves in blue water

leaves in blue water

colourful reflection in car

colourful reflection in car

berries in street curb

berries in street curb

This entry was posted in nature and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*