Photographing Ted Neeley at VU University

interview with Ted Neely

Gisteren vond op de Vrije Universiteit een speciale bijeenkomst plaats: een minicollege (door dr. Jan Krans), een interview en een Q&A met Ted Neely, de acteur die in de jaren ’70 Jezus vertolkte in Jesus Christ Superstar alsmede de vertoning van de film zelf. Ik was gevraagd de middag te fotograferen en hoe kon ik daar nu “nee” op zeggen? Het was een hele enerverende middag met fans, vragen & antwoorden, emoties van de film en een interview met de man die Jezus zo lang al zo lang vertolkt. Zie hier een beeldverslag.

mini class Jan Krans

Mini class Dr. Jan Krans: The cultural meaning of the Jesus-film.

Ted Neely and a fan

Ted Neely and a fan

Ted Neely

middle: Ted Neely

A special event took place yesterday at the VU University: a mini class (by dr. Jan Krans), a interview and a Q&A with Ted Neely, the actor who starred as Jesus in the seventies in Jesus Christ Superstar as well as the showing of the movie itself. I was asked to capture the afternoon and how could I say “no” to that? It was a very exciting afternoon with fans, questions & answers, emotions of the movie and an interview with the man who has been portraying Jesus for such a long time. See the images in this post

three teachers and Ted Neely

Three teachers of the Faculty of Theology (New Testamentici) and Ted Neely

Ted Neely scholarschips

Ted Neely scholarschips

This entry was posted in commissions and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*