Opening webshop at Werk aan de Muur

Na maanden intensief eraan gewerkt te hebben, heb ik vandaag eindelijk mijn webshop geopend. Tenminste, open was ie al, maar ik heb er door middel van mijn eerste nieuwsbrief (ook een mijlpaal) echt bekendheid aan gegeven. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om niet mijn eigen webshop te beginnen, maar om het in een bestaande te doen ‘Werk aan de Muur‘, omdat dat zij de bestelling en afhandeling verzorgen. Dat scheelt mij heel veel tijd; ik werk namelijk gewoon vier dagen in de week.
Bij Werk aan de Muur kun je mijn foto’s op allerlei materialen bestellen en het komt direct bij jou thuis, ik zit er niet tussen.
Je kunt kiezen uit de volgende onderwerpen:

Venetië

Venetië / Venice

After working at it for months, I finally opened my webshop. Well, the webshop was already opened, but by sending my first newsletter with that news, I spread the word. I choose to not open my own personal shop, but to be part of a large webshop so I don’t have to deal with orders and payments myself. I already work 4 days a week so that takes most of my time. Please take a look and let me know what you think. Up and below I listed the topics with a direct link to the shop.

Strand en zand

Strand en zand / Beach and sand

planten en bloemen

Planten en bloemen / Plants and flowers

reflecties of weerspiegelingen

Reflecties of weerspiegelingen / Reflections

abstracte fotografie

Abstracte fotografie / Abstract photography

 

This entry was posted in free work and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*