Poppy time!

Eind vorige heb ik de eerste klaprozen in het wild gespot: lopend van huis naar werk zag ik ze op een ochtend langs de kant van de weg staan. Ik blijf ze fantastisch vinden: die speciale oranje kleur en het weten dat ze zo kwetsbaar zijn. Immers, zodra je ze plukt vallen de blaadjes er vanaf. Ik heb ze dan ook lekker laten staan.
Kijk hier, hier en hier voor eerdere posts over klaprozen.
poppies in Amsterdam
Late last week I spotted the first poppies in the wild: I saw them when I was walking from home to work one morning. I continue to love them: their special colour and the knowledge that they are so fragile. You know, the petals will fall off as soon as you pick the flowers, so I left them standing in the ground where I saw them.
See here, here and here for earlier posts about poppies.

This entry was posted in free work, nature and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*