Flowers: Hollyhock

Het is nu de tijd van de stokroos; bij mij in de straat en in de buurt staan er een heleboel in volle bloei en het valt me iedere keer weer op hoe hoog ze kunnen worden. Veel mensen in Amsterdam hebben een geveltuintje en daar passen stokrozen mooi in. Ik heb een serie gemaakt van een aantal foto’s van stokrozen bij mij in de straat en een is elders genomen. Vooral de donkerkleurige bloemen vind ik zo mooi, die diepe volle kleur. Daar wordt ik gewoon blij van als ik daar naar kijk, zomaar gratis en voor niets mag ik ze bewonderen.

Hollyhock1

Now is the time for the Hollyhock, they are blooming in my street and hood and every time it strikes me how tall they can grow. A lot of people in Amsterdam have a tiny garden in front of their house (we call it a ‘facade garden’) and hollyhocks fit right in it. I’ve made a series of hollyhocks captured in my street and one is taken elsewhere. I especially like the dark coloured flowers, that full deep colour. It makes me happy when I look at it. I am so glad that I may admire them and it’s just for free.

Hollyhock2
Hollyhock3

Hollyhock4

Hollyhock5

Hollyhock6

Hollyhock7

Hollyhock8

This entry was posted in free work, nature and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*