Gardens of the Rijksmuseum

Ik was met een vriendin naar een tentoonstelling in het Van Goghmuseum geweest, maar helaas mocht je er geen foto’s maken. We zijn daarna met onze camera’s een blokje om gelopen en kwamen vervolgens bij de tuinen van het Rijksmuseum uit. Daar stonden de tulpen nog net in bloei, ze waren eigenlijk over hun hoogtepunt heen maar dat gaf het juist een aparte kwaliteit.
De fonteinen in de tuin trokken veel toeristen: je kan er met meerdere mensen in staan terwijl het water om je heen naar beneden klatert. Nogal een sensatie!

tulips at Rijksmuseum

I went to an exhibition in the Van Gogh Museum with a friend of mine, but unfortunately we were not allowed to take any photos in the museum.  We then walked around with our cameras and arrived in the gardens of the Rijksmuseum. The tulips there were still blooming, but they were actually just over the hill which gave it an interesting perspective.
The fountains in the garden attracted many tourists: you can stand in the middle of it being surrounded by falling water. It’s quite a sensation!

pointed purple tulip in half
Allium flowers
taking photos at Rijksmuseum
in a curtain of water at Rijksmuseum

This entry was posted in city, free work and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*