Photowalk along the river Amstel

lichens and pink graffiti

Afgelopen weekend heb ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens een kleine fotowandeling gemaakt: ontspannen, aanwezig en met open blik een stukje langs de Amstel gewandeld, camera in de hand. Dit keer met een geleende kleine compact camera van mijn vriend K. Ik merk toch steeds dat zo’n kleine camera wel erg handig is om zo mee te nemen en vast te leggen waar mijn oog op valt en wat bij me resoneert. Dit keer zag ik weer veel texturen (korstmossen) en herfstachtige taferelen zoals kale bomen en gekleurde bladeren op de grond.
yellow and orange leaves

I went for a short photowalk for the first time in a long time last weekend: being relaxed, present and with an open mind I strolled a bit along the river Amstel with camera in hand. This time it was a borrowed compact camera from my boyfriend K. I notice every time that such a small camera is quite handy to bring along and to be able to capture what catches my eye and what resonates within me. This time I saw lots of textures again (lichens) and autumn scenes like bare trees and colored fallen leafs.

lichens and black circles

lichens and black circles

lichens and blue graffiti

lichens and blue graffiti

textured metal surface

textured metal surface

withered leaf on red boat

withered leaf on red boat

fanning cloud

fanning cloud

bare tree against grey sky

bare tree against grey sky

 

This entry was posted in everyday, free work and tagged , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*