Christmas cards

Het is nu zo de tijd om weer aan de kerstkaarten en kalenders voor het nieuwe jaar te gaan denken. Ik heb net een kalender voor 2017 gemaakt, dit keer besteld bij Albelli. Als ie binnen komt, zal ik laten weten hoe hij eruit ziet. Wat betreft de kerstkaart heb ik nog geen idee. Van het weekend zal ik eens door de foto’s van afgelopen winter kijken en voelen wat er past.
Hieronder volgen mijn digitale kerst- en nieuwjaarswensen. Deze zijn door de jaren heen min of meer toch wel de papieren kaart gaan vervangen ook al weet ik dat sommigen (zoals mijn ouders) liever een fysiek exemplaar over de post ontvangen. Er is namelijk niets beter dan een enveloppe op de mat horen vallen, deze openen, de wens lezen, de kaart bij de anderen op te hangen en te bekijken gedurende de feestdagen. Ik snap het helemaal.

christmas card 2009

So now is the time to think about Christmas cards and calendars for the new year. I just made a calendar for 2017 and ordered it through Albelli this time. When it arrives, I will let you know what it looks like. Concerning the Christmas cards: I have no idea yet. This weekend I will browse through the pictures of last Winter to feel what would fit.
Above and below are my digital Christmas’ and New year’s wishes. Through time they replaced the paper versions more or less even though I know that some 
people (my parents) prefer to receive a physical copy in the mail. There is nothing better than hearing the thud of an enveloppe on your doormat, to open it, read the wish, put the card with the other cards and to look at them during the Christmas Season. I get it.

christmas card 2010 christmas card 2011 christmas card 2014 christmas card 2012 christmas card 2014 christmas card 2015

 

This entry was posted in personal.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*