Follow-up Expert meeting

expert meeting imam opleiding

Gisteren vond op de Vrije Universiteit Amsterdam een vervolg-bijeenkomst plaats van de eerdere expert meetings in februari over imamschap en het ontwikkelen  van onderwijs voor aankomende imams. Lees hier het artikel op de VU-site. Ik mocht weer een groepsfoto maken. Altijd weer een uitdaging: zonder flits, heel grijs weer, verschillende lichtbronnen en maar een paar minuten tijd om de foto te maken.

Yesterday a follow-up meeting of the earlier expert meetings in February took place at Vrije Universiteit Amsterdam on imamate and the development of education for prospective imams. You can read the article on the VU website (in Dutch) over here. I was invited again to make a group photo which is always a challenge: no flash, overcast sky, multiple light sources and I had just a few minutes to actually take the photo.

This entry was posted in commissions and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*