Venice: other people’s costumes

We gingen naar het carnaval in Venetië zowel om gezien te worden als ook om andere kostuums te bekijken. Niet iedereen echter loopt in kostuum; op het San Marcoplein zie je ook veel mensen die zich komen vergapen aan al het moois. Onderstaande foto’s heb ik genomen met mijn pocket cameraatje,  toen wijzelf in kostuum rondliepen. Ik merk toch eigenlijk iedere keer weer dat dat een onhandige combinatie is, ik kan beter een van de twee met volle aandacht uitvoeren. Maar goed, het geeft een indruk van de sfeer en de kostuums.

costuming in Venice
We went to the carnival in Venice to be seen as well as to look at other people’s costumes. Not everyone is in costume though; there are a lot of people at the San Mark square who are just gaping at all the splendor. I took the pictures below with my pocket camera while we were in costume ourselves. Every time I notice that that is not a good combination, I’d better perform one of the two with full attention. Anyways, it gives an impression of the mood and the costumes.black swan and man with horns
costumes with clocks, Venice Italy dogana and other costumes historical and fantasy costumes fantasy costumes purple historical costumes detail pink and yellow costume blue and green fantasy costumes historical costumes white and blue fantasy costumelarge group in costume couple in Renaissance costume

This entry was posted in travel and tagged , , .

2 Comments

  1. Nelleke 18 maart 2017 at 14:26 #

    Prachtige foto’s, Ik zou er zo heen willen.

  2. Daniëlle Roeleveld 19 maart 2017 at 10:21 #

    Dank je, het was ook heerlijk!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*