Relaxing on the beach

Afgelopen weekend werd het ineens lente: de temperaturen gingen omhoog, overal zag ik krokussen en narcissen bloeien en de mensen kwamen weer naar buiten. K. en ik pakten voor het eerst dit jaar de motor voor een ritje naar het strand. Het was heerlijk om te ontspannen, even aan niets te denken, de zon op mijn gezicht te voelen en de beelden in me op te nemen.
Hierbij wat indrukken van een middagje luieren en rondscharrelen met mijn camera.

people on beach, Bergen a Zee, Holland
It suddenly became Spring last weekend: temperatures rose, I saw crocuses and daffodils blooming and people went outdoors again. K. and I took the motorbike for a ride to the beach. It was lovely to be able to relax, to think of nothing, to feel the sun on my face and to soak up the images.
Here are some impressions of an afternoon of relaxing and roaming about with my camera.bird tracks in sand water drops in sand quiet see three people on beach sitting in the dunes, Bergen a Zee, Holland

This entry was posted in nature and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*