Adventures in Art Journaling

Het is al weer even geleden dat ik wat teken- en schilderwerk op mijn blog liet zien. Onderhand is dit een passie geworden en kan ik bijna niet zonder mijn dagelijkse portie creativiteit. Ik ben met verschillende werken tegelijkertijd bezig (als het een aan het drogen is, begin ik aan een volgende of ga met iets verder) en kan meestal wel wat meenemen in de trein of naar mijn vriend. Het allerleukste vind ik een ondergrond met acrylverf maken (meestal van restjes verf) en daarop teken ik met fineliner of gell pennen.
Op dit moment zit ik helemaal in “art journaling”, dat is een vrij ruim begrip, maar het werk bestaat vaak uit vele lagen over elkaar heen en je kan iets over je dag of ‘ mood’ vertellen met of zonder woorden. De les heb ik online gevolgd bij Roben-Marie Smith. Hieronder zijn een paar voorbeelden uit mijn art journal.

creative journaling Sunshine

Sunshine

creative journaling flowers

Flowers

It’s been a while since I last showed some paintings or drawings on the blog. Meanwhile it has become a passion and I can hardly live a day without my daily dose of creativity. I am working on several pieces at the same time (when one piece is drying, I work on the next) and I can usually take something with me on the train or to my boyfriend. What I like best is just slabbing on some acrylic paint (usually left over paints) and on top of that I’ll doodle or draw with fineliners and gell pens.
At this moment I am totally into art journaling, I think it has a wide meaning, but the art pieces usually consist of a lot of layers and you express something of your day or your mood with or without words. I followed the online class with Roben-Marie Smith. Here are some examples of my art journal entries.

creative journaling No kidding

No kidding

art journaling bizarre

Bizarre

art journaling musical flowers

Musical flowers

This entry was posted in arts, mixed media and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*