Third BIG Assignment for MATS Bootcamp 2019

De grote opdracht voor april was het illustreren van een hoofdstuk uit het boek van Beth Kempton genaamd “Wabi sabi: De Japanse wijsheid voor een perfect imperfect leven”. De mini opdracht had ons aan het werk gezet met texturen en daar ben ik mee door gegaan, alleen in een ander medium: aquarel en gouache in plaats van acrylverf. Ik ben wel verder gegaan met het idee van collages: het tafeltje met de theespullen heb ik geheel uit zelf geverfde vellen papier geknipt en op een geaquarelleerde achtergrond geplakt. Alles is met de hand gedaan, de letters zijn met Oost-Indische inkt en penseel direct op het papier geschreven.
De complete gallery van april met de werken van alle deelnemers is hier te zien.

The big assignment for April was to illustrate an article called “Wabi sabi: The Japanese philosophy that will help you embrace change and accept the past” by Beth Kempton. The mini had us working with textures and I continued doing that except in different mediums, I used watercolors and gouache instead of acrylics. also I continued working with collages: the table set with the cups and teapot are completely made with handmade papers and adhered on a watercolor background. Everything is made by hand, the lettering is done with Indian ink and a brush straight on the paper.
The complete April gallery with the works of all MATS students can be viewed
here.

This entry was posted in illustration and tagged , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*