Photowalk: A walk on the beach

Water van de zwin met rimpelingen in het zand

Als je me een tijdje volgt dan weet je dat ik van het strand hou. Dat zal ongetwijfeld met mijn opvoeding te maken hebben (mijn vader komt van Scheveningen, mijn moeder van Katwijk en als kind gingen we iedere vakantie logeren bij oma in Katwijk), maar ook met mijn eigen persoonlijk voorkeur. Ik hou van de weidsheid van het strand, de geur van de zee en het gevoel van zand en water aan mijn voeten.

bandensporen in het zand

If you have been following me for while, you know that I love the beach. Undoubtedly that has to do with my upbringing (my father was raised in Scheveningen, my mother in Katwijk and as a kid we stayed at our grandma’s in Katwijk every holiday), but also with my own personal preference. I love the expanse of the beachfront, the smell of the sea and the feeling of sand or water at my feet.

gerimpeld zand met een beetje water en een oude voetbal

Deze foto’s zijn genomen op een van die heerlijke voorjaarsdagen waarop de temperaturen al behoorlijk omhoog waren gegaan en mijn vriend en ik de motor hebben gepakt om een beetje uit te waaien op strand.

een paar rimpelingen in het zand met water van de zwin

These photographs were taken on one of these lovely Spring days when temperatures have risen substantially and my boyfriend and I took the motorbike to take a bit of fresh air at the beach.

patroon van rimpelingen in het zand

Ik zat ook nog helemaal in het wabisabi verhaal, verzamelde wat dingetjes die ik vond op strand en maakte er een kleine 3D ‘collage’ van.

wabisabi: 3D collage van gevonden voorwerpen op strand
wabisabi 3D collage

I was still into the wabisabi vibe, collected found items on the beach and made it into a 3D collage.

This entry was posted in nature and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*