My first series of watercolors

Eerste aquarel uit een serie van vier

We hebben ons opgegeven om op The Maker Market te gaan staan eind juni: Nicole, die ik ken van abstracte schildercursussen, een goede vriendin van mij en ik. Nicole opperde het een tijdje geleden in de cursus waarop veel mensen riepen: “Ja wat een goed idee!” maar toen puntje bij paaltje kwam bleven wij met zijn tweeën over en we wilden nog een partner erbij. Dus ik heb mijn goede vriendin gevraagd die haaraccessoires van vintage stoffen maakt en die reageerde met: “Ja, ik kan wel blijven wachten op een goed moment, maar een harde deadline lijkt me het beste.”

Tweede aquarel uit een serie van vier

We signed up for a stand at The Maker Market at the end of June: Nicole, whom I know from abstract painting classes, a good friend of mine and I. Nicole suggested a while ago in art class and to which a lot of people reacted: “Yes, what a great idea!” but at the end of the day only the two of us remained and we wanted another partner. So I asked my good friend who makes hair accessoires with vintage fabrics and she responded: “Yes, I can keep on waiting or a good moment, but a solid deadline seems the best thing.”

gestapelde stenen in aquarel

Nicole maakte een overkoepelende website voor ons drieën Vlavlip! en wij zijn alledrie hard aan de slag gegaan met onze collecties. Ik richt me op een aantal items: zelf gestikte kleine notitieboekjes in twee formaten, hand gebonden art journals van verschillend formaat, een eerste serie aquarellen op A4 die ik in deze blogpost laat zien en een serie kaarten.
Ik heb een professioneel bedrijf gevonden dat ze kan inscannen en art prints van kan maken. Ik ben er alleen nog niet over uit of ik er een gelimiteerde oplage van laat maken of niet.

kiezels in aquarel met ieder een apart patroon er op.

Nicole made a website for the three of us Vlavlip! and we started working on our collections like crazy. I focus on a few items: stitched little notebooks in two sizes, hand bound art journals of various sizes, my first series of watercolors on A4 shown in this blogpost and a series of cards.
I found a printing company which can scan the watercolors and reproduce the art prints professional
ly. I just haven’t decided whether I want to make it into a limited series or not.

This entry was posted in painting and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*