Yoga-detox week

schermbloemIk kom net terug van een yoga-detox week in de buurt van Oirschot, Brabant en het was heerlijk. Een week lang yoga, meditatie, gezonde sapjes en kleine hapjes eten om geen hongergevoel te hebben. Ook moesten we onze mobiele telefoon inleveren, dus we hadden geen contact met de buitenwereld via internet of telefoon. Ik heb er gewandeld, veel bijgeslapen, gelezen en getekend. Ik ben lekker uitgerust, ben wat kilo’s afgevallen, mijn zenuwen zijn gekalmeerd en ik ben weer teruggekeerd op mijn yogapad. Vooral dat laatste voelde als thuiskomen. De week was georganiseerd door mijn yoga docente Ganga.
red roseI have just come back from a yoga-detox week in the area of Oirschot, Brabant and it was lovely. A week long of yoga, meditation, healthy juices and small bites of food to avoid the feeling of hunger. We also had to hand in our smartphones, so we had no contact with the world through internet or phone. Wonderful! I took walks, read my book, painted and slept a lot. I feel so restored, my nerves have calmed down, I’ve lost some weight and I returned on my yoga path. Especially the latter felt like coming home. The week was organized by my yoga teacher Ganga.
farm Cluijskenshof
altar with Say Baba
seven cows and a deer
green ivy on tree

This entry was posted in spiritual, yoga and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*