Colourful bulb fields

colour striped bulb field
Gisteren reden K. en ik op de motor van Den Haag terug naar Amsterdam door de bollenvelden. Het is nog wat vroeg in het seizoen, dus er waren nog niet heel veel bollenvelden in bloei, maar hier en daar vonden we een paar gekleurde veldjes. Wat een lust voor het oog! En wat roken de bloemen sterk! Tip: ik zou nog een paar weken wachten en dan nog eens langs rijden.

field of daffodils

Yesterday K. and I rode his motorcycle from The Hague back to Amsterdam through the bulb or flower fields. It still is a bit early in the season so not a lot of bulb fields showed their full colours, but here and there we found a few colourful fields. What a feast to the eye! And how strong the flowers smelled! Tip: I would wait a couple of weeks and then go back.

bulb field of purple and pink hyacinths

bulb field of pink and purple hyacinths

This entry was posted in free work, nature and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*