Vintage papers from Ingthings

Een van de blogs die ik al jaren volg is die van Ingthings ofwel Ingrid’s dingen. Bijna iedere dag schrijft ze een verhaaltje over haar dag, een nieuw patroontje, een handmaker, haar gedachten en soms over niets in het bijzonder, maar altijd heel persoonlijk. Al het beeldmateriaal is van haar eigen hand en met haar eigen kleurenpalet. Ik heb eerder een paar boeken (lees hier) van haar gekocht en van de week bestelde ik een pakketje met vintage papier en een set gehaakte vingerloze wanten via haar webwinkel. Het kwam al heel snel binnen en het was zo mooi en met zoveel zorg ingepakt dat ik het bijna jammer vond om het te openen.
pink parcel Ingthings

One of the blogs that I’ve been following for years now is that of Ingthings or rather Ingrid’s things. Almost every day she writes about her day, a new pattern, a diy, her thoughts and sometimes about nothing in particular, but always very personal. All the imagery is her own and contains her own colour palette. I bought a couple of books by her hand (read here) and this week I ordered a package with vintage papers and a set fingerless mittens via her webshop. It arrived very quickly and it was so beautifully wrapped and with such a lot of detail that is was almost a pity to unwrap it all.
contents of Ingthings parcel
Ik werd hier spontaan blij van: de kleurtjes, kaartjes en leuke berichtjes.
This made me instantly happy: the colours, cards and sweet messages.
fingerless mittens by Ingthings
Ik kan zelf wel haken en breien en heb vroeger ontzettend veel kleding gemaakt, maar het ontbreekt me momenteel aan tijd om dit op te pakken. Verder vind ik het leuk om een mede-blogster te ondersteunen door daar af ten toe iets van te kopen. En ik vind Ingrid’s kleurkeuze zo leuk, daar wilde ik gewoon iets van ‘hebben.’ 
I can knit and crochet myself and I made a lot of clothing in my early days, but nowadaysI lack time to do so. Besides, I enjoy supporting another blogger by buying something they’ve made. And I like Ingrid’s colour palette, I just wanted to ‘have’ something of that.
vintage papers by Ingthings
In het pakket met vintage papier zitten allerlei leuke oude papiertjes die ik mooi kan gebruiken voor collages.
The vintage package contains vintage papers from around the world, which I can use in collages.

thank you note by Ingthings
En op de bodem van de doos: een lief bedankkaartje.
And on the bottom of the box: a sweet thank-you-note.

This entry was posted in inspiration, personal and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*