NDSM wharf: textures

kleuren op oud beton

kleuren op oud beton

Afgelopen zondag zijn K. en ik met de fiets het pontje over gestoken naar Noord. Het was een prachtige mooie dag met veel zon en warme temperaturen en we hadden zin om bij Pllek neer te strijken. Daar aangekomen bleek Over het IJ Festival het hele terrein te hebben overgenomen. Dat zag er heel feestelijk uit, maar wij hadden wat meer zin in rust en ruimte en zijn over het terrein van de vroegere NDSM werven gelopen. Dat was heerlijk fotograferen, al die texturen, patronen, kleuren en ruimte! We konden ons hart ophalen. Hier komen we zeker nog eens terug.

Hierbij wat textuur opnames.

afbladderend zeil

afbladderend zeil

Last Sunday K. and I took our bikes on the ferry to Amsterdam North. It was a beautiful Summer’s day with lots of sunshine and warm temperatures and we felt like hanging out at Pllek. When we arrived there we found that Over het IJ Festival had taken over the whole area. That looked all very festive, but we felt more like space and quiet and walked around the terrain of the old NDSM wharfs. That was fabulous to capture, all those colours, textures, patterns and space! We could eat our heart out. We will definately come back to this area.

Here are some captures of textures.

groene afbladderende verf

groene afbladderende verf

groen met lila

groen met lila

groen met lila en roze

groen met lila en roze

gele afbladderende verf

gele afbladderende verf

geel en groene verf

geel en groene verf

kras in blauwe container

kras in blauwe container

rode verf op oud beton

rode verf op oud beton

This entry was posted in city and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*