Red cable

Vandaag was ik op kantoor, een gewone dag, vlak vóór de zomervakantie want het is nog steeds erg hectisch. Ik liep een lege kantoorkamer binnen en mijn oog viel op deze rode kabel op de grond, ik werd er volledig door gestopt in wat ik aan het doen was. Rende terug om mijn iPhone op te halen en dit beeld vast te leggen. De typische kleur rood, de vorm waarin de kabel ligt en de textuur van de grond maken dit ogenschijnlijke saaie stilleven bijzonder.

Today I was at the office, on a regular day, just before the Summer break because work is still hectic. I walked into this empty office room and my eye fell on this red cable on the floor, it stopped me dead in my tracks. Ran back to get my iPhone and capture this image. The typical colour red, the shape which is formed by the cable and the texture of the floor make this seemingly dull still life special.

red computer cable

This entry was posted in everyday and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*