To Market, to Market

Zaterdag 30 juni stond ik met twee vriendinnen op de Maker Market in De Hallen van Amsterdam. We hadden alledrie zo onze eigen motivatie en de mijne was om letterlijk de boer op te gaan (de markt dan in dit geval) om mijn werk te gaan verkopen. Daar zijn natuurlijk allerlei verschillende manieren voor, zoals je eigen webshop, online via Werk aan de Muur (waar ik al een selectie foto’s heb staan) of in een winkel, om er maar een paar te noemen. Maar een markt leek mij leuk, omdat je dan direct contact met je publiek hebt. Helaas was het die zaterdag net een hele warme dag, waardoor de meeste mensen naar strand gingen en de markt weinig aanloop had. Wij hebben echter veel plezier en voorpret gehad, om maar niet te spreken van een stok achter de deur, zodat we daar echt met onze collecties stonden. En we gaan het in het najaar zeker nog een keer proberen.

Impression of the market
My collection of different art pieces

Saturday 22 June I rented a stall at the Maker Market in De Hallen, Amsterdam together with two friends. We all three had our own motivation to participate in this event and my own was to merchandise my art. There are different ways to do this, like your own webshop, selling online via Werk aan de Muur (where I already sell some of my photographs) or in a shop, just to mention a few. A market was appealing to be because I would have direct contact with the people who are interested in my work.
Unfortunately it was a very hot Saturday and most people went to the beach or a park, so there were not a lot of visitors. However, we had a lot of fun, during and beforehand, not to mention the kick in the butt we needed to get our stuff together. And we will surely try another market in the Fall.

This entry was posted in personal and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*