Commission: Capturing conference about Freedom

Internationale conferentie over Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens op de VU

Minister Grapperhaus

Gisteren mocht ik het begin van de internationale conferentie over Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens vastleggen op de Vrije Universiteit te Amsterdam, georganiseerd door het Centrum voor Religie en Recht. Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid kwam de conferentie openen in aanwezig van de rector magnificus van de VU en decaan Bouwens van de faculteit der Rechten.
Lees hier meer over het programma.

Van links naar rechts: rector VU, minister mr. dr. F.B.J. Grapperhaus, dr. C. van den Broeke en prof. mr. J.W. Sap

Yesterday I had the privilege of capturing the international conference about The Relevance of the Freedom of Thought, Conscience and Religion, organized by the Centre for Religion and Law at Vrije Universiteit Amsterdam. Minister Grapperhaus of Justice and Safety came to open the conference which was also attended by the rector magnificus and dean Professor Bouwens of the Faculty of Law.
Read more about the program
here.

Audience of the conference
Far left: rector magnificus V. Subramaniam of Vrije Universiteit
From left to right: rector magnificus, minister Grapperhaus, dean Bouwens

This entry was posted in commissions and tagged , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*