Photo walk: Amsterdam Bijlmer Arena

Amsterdam Bijlmer Arena is een fantastische plek om kleur en weerspiegelingen te fotograferen. Het uitgaanscentrum in Amsterdam Zuidoost huisvest een aantal grote winkels, een bioscoop, de Amsterdam Arena en restaurants, en dichtbij is een grote muziekhal te vinden. Boven de winkels zijn kleurrijke appartementen gebouwd. In combinatie met de vele glazen puien en ramen, maakt dat dit een fantastische plek is om te fotograferen: de kleuren en reflecties, maar je zou er ook een leuke fotoshoot kunnen doen. Hieronder een indruk.

colourful arcade Amsterdam Bijlmer Arena
Amsterdam Bijlmer Arena is a fantastic spot to photograph colour and reflections. The entertainment area in Amsterdam Zuidoost houses a couple of large stores, a cinema, the Amsterdam Arena and restaurants, as well as a large music hall close by. On top of the stores colourful apartments are built. In combination with the glass facades and windows, this makes it a fantastic site to photograph colours and reflections, but you could also do a great photo shoot. See below for an impression.
lines and circles Amsterdam Bijlmer Arena
colourful reflection Amsterdam Bijlmer Arena
fragmented reflection Amsterdam Bijlmer Arena
colourful facades Amsterdam Bijlmer Arena
colourful reflection B Amsterdam Bijlmer Arena

This entry was posted in city, free work and tagged , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*