King’s Day 2016

girl with frog

Koningsdag is traditioneel een dag voor ons om ons in een grappig kostuumpje te hijsen en om lol te hebben met de mensen die langs onze lounge-voor-een-dag lopen. Mijn vriendin V. maakt altijd onze kostuums en C. en ik leveren input op het gebied van styling, accessoires en het interieur van onze lounge.

orange merengues

King’s Day has traditionally been a day for us to put on a funny costume and having fun with the people that would pass by our lounge-for-a-day. My friend V. always makes our costumes and C. and I deliver our input regarding styling, accessoires and the interior of our lounge.

Amsterdam people

We zijn niet erg commercieel (en dat is een understatement), maar we verzinnen altijd wel een verdienmodel om de kosten van alles te compenseren. Deze keer maakte V. een boel pillboxes (kleine hoedjes) die mensen voor EUR 4 konden kopen. Onnodig om te vermelden dat we echt binnen liepen.

Haarlemmerdijk

We are not very commercial (and that’s an understatement), but we are always trying to figure out a great revenue model to compensate the cost of it all. This time V. made lots of pillboxes (little hats) people could buy for EUR 4. Needless to say that we made heaps of money.

us in our costumes

us in our costumes

Het weerbericht was erg slecht: veel regen, bewolking en lage temperaturen. En ja, het was ook erg koud, maar als de zon doorkwam konden we onze nep bontjes uitdoen dus dat was niet slecht. En het heeft nauwelijks geregend.

fake king

The weather forecast was really bad: lots of rain, overcast skies and low temperatures were predicted. And boy, yes it was cold, but when the sun came out we could take our off our fake furs so that wasn’t too bad. And it hardly rained!

orange guirlandes

We hadden in ieder geval veel plezier zoals jullie kunnen zien. Ik geef er de voorkeur aan om de dag op dezelfde plek te zijn en dat de mensen aan je voorbij trekken. Dat is veel rustiger dan dat je zelf de hele dag door de stad sjouwt wat we in het verleden ook wel hebben gedaan.

blue urinal

Anyways, we had lots of fun as you can see. I usually prefer being in one place and then have the crowds passing by. It is so much more relaxing than walking around all day which we have done in the past.

empty beer cans

Hoe was jouw Koningsdag?

How was your King’s Day?

reflection

 

This entry was posted in personal and tagged , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*