Blooming magnolia

Een goede vriendin had me uitgenodigd om in haar redelijk nieuwe huis te komen lunchen. Niet zozeer om haar nieuwe huis te bewonderen, want ik was er al een aantal keren geweest, maar om de bloeiende magnolia pal voor haar deur te komen bekijken. Dit stond helemaal in bloei en was eigenlijk net over zijn hoogtepunt heen. Sommige takken gaan wat sneller dan anderen, dus ik zag ook al bloemen die aan het verwelken waren. Het was zowel prachtig om te zien en om te ruiken! Ze woont in een smal straatje in het drukke hart van Amsterdam en die boom straalt zo’n rust uit, heerlijk.

blooming magnolia I

A good friend om mine invited me over for lunch to her relatively new home. Not to admire her new house, because I had visited it already a few times, but to look at the magnolia tree right in front of her door. The tree was in full bloom and actually a bit over its peak. Some branches bloom faster than others, so I saw some flowers that had started to wilt. It was both beautiful to look at as to smell! My friend lives in a small street in the hectic centre of Amsterdam and the tree gives it a quiet vibe.

blooming magnolia II
blooming magnolia III
blooming magnolia IV
blooming magnolia V

This entry was posted in nature, photography and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*