One day of snow

orange leaf in the snow, Vondelpark, Amsterdam

Afgelopen december hadden we een dag sneeuw: het begon ’s nachts te vallen en ’s morgens werden we wakker in een witte wereld, prachtig om te zien. De temperatuur was boven nul, zodat het gelijk begon te dooien en alle sneeuw praktisch in een dag was verdwenen. Ik had de gelegenheid aangegrepen om met mijn camera door het Vondelpark te lopen en er een paar foto’s van te maken. Het ziet er zo mooi uit en je weet maar nooit wanneer er weer sneeuw valt in Nederland.

sneeuwsporen in het Vondelpark, Amsterdam

Last December we had one day of snow: it started during the night and in the morning we woke up in a white world, beautiful to see. Temperatures were above zero degrees Celsius, so it started thawing almost immediately and all of the snow was practically gone within a day. I had taken the opportunity to walk around the Vondelpark with my camera to take a few images. It looks so lovely and you never know when it snows again in Holland.

serene and snowy reflection of music arbor in the Vondelpark, Amsterdam
leaves, tracks and snow in Vondelpark, Amsterdam
red leaf in the snow, Vondelpark, Amsterdam
Wintery scene in Vondelpark, Amsterdam

This entry was posted in photography and tagged , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*